Prona komerciale për shitje në Meksikë

admin 0
Nëse ka pasur ndonjëherë një vend të mrekullueshëm për të drejtuar një B&B, ai është në një qytet simpatik kolonial në Guanajuato, Meksika Qendrore. Vilat janë ndoshta të preferuara në plazh, por cilësia e shtëpisë së një shtrati me mëngjes ka një tërheqje të vërtetë për fundjavën ose udhëtarët afatshkurtër. Në veçanti, Mineral de Pozos lart në Sierra Madres, një Pueblo Magico i ri në Meksikë, magjeps shqisat me minierat historike të arit dhe argjendit, rrënojat e mëdha të qindra viteve më parë, një kishë 400 vjeçare, peizazhe  shkretëtirë dhe malore të vendosura kundër qielli i madh, blu, rrezet e diellit, kaktusi. Ajri i pastër plot me zogj, bletë dhe flutura që gumëzhinin, sjell qetësi dhe një zhvendosje nga jeta e qytetit. Një shtëpi larg shtëpisë është Pozos pronë komerciale për shitje postim falas Durres.

Me rënien ekonomike, një B&B është një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar një rrjedhë të ardhurash dhe për të shijuar ende jetën e qetë meksikane me shumë rreze dielli dhe përvojë kulturore. Këtu në Pozos, rrënojat e shtëpive të vjetra koloniale përfaqësojnë shtëpitë kryesore për shitje në Meksikë dhe perfekte për një shtrat dhe mëngjes magjepsës. Shprehuni përmes hapësirave të brendshme dhe elementeve arkitekturore. Meksika është e njohur për punimet e saj me hekur, prodhimin e mobiljeve, prodhimin e xhamit, punimin e pllakave, punimin e gurit ... dhe më shumë. Kreativiteti është me bollëk. Një artist ekziston në të gjithë.

Për më tepër, ekzistojnë shumë mundësi për t'i mbajtur mysafirët të zënë në Pozos. Kanioni ecën me kalë, nëse jeni kaq të prirur për të ndërtuar stalla dhe biznesin e kuajve; ngasja me biçikletë malore nga pragu juaj. Një mënyrë jetese me pushime, siç më pëlqen ta quaj, mund të përfshijë gjithçka që dëshiron zemra. Ndarja e vizioneve tuaja me njerëzit që po kalojnë, është vendi ku qëndron magjia. Blerja e pronës komerciale për shitje në Meksikë mund të zgjerojë pasionin tuaj dhe rrjedhën tuaj të të ardhurave. Aventurat sipërmarrëse kërkojnë pak mendim, pak punë dhe para, por më e rëndësishmja, ato marrin zemër dhe përkushtim. Është një kombinim i shkëlqyer për një jetë dhe sukses të madh.
Shumë lloje të ndryshme individësh dhe biznesesh do të kërkojnë një pronë komerciale për shitje në MB. Ju duhet të zbuloni saktësisht se çfarë lloj personi ju kërkoni në mënyrë që të mund të planifikoni strategjinë tuaj siç duhet në mënyrë që të kapni biznesin e tyre. Merrni pjesë në disa ankande të pasurive të paluajtshme dhe zbuloni saktësisht se cilat prona i vendosin blerësit në furi me oferta.

Si do të përfitonin investitorët e pasurive të paluajtshme komerciale nga blerja e kësaj prone?

Para se të filloni të vendosni listat e pronave tuaja komerciale, duhet të pyesni veten se çfarë do të përfitonte një blerës i mundshëm nga blerja nga pikëpamja e investimit. A do të sigurojë një kthim të madh nga investimi? Ose nëse ata janë të varur në pronë për përdorim të tyre, a ka lehtësi parkimi? A është estetikisht e këndshme? A është një vend i përshtatshëm për stafin e tyre? Këto janë gjërat që duhet të keni parasysh kur vendosni pronën tuaj komerciale për shitje. Pasi t'i dini këto përgjigje, vendosni pikat kryesore në listën e pasurive të paluajtshme komerciale për shitje.

Cili është "Çmimi tavan" për këtë lloj prone për investime tregtare?

Ky çmim tavan i një prone është çmimi më i lartë i arritur nga çdo shitës në atë zonë për një pronë të krahasueshme. Është jetike që të dini çmimin tavan për llojin tuaj të pasurive të paluajtshme industriale për shitje, në mënyrë që të shihni nëse ka ndonjë përmirësim me kosto efektive që mund të bëhet në pronën tuaj përpara se t'ia dorëzoni atë ndërmjetësve të pasurive të paluajtshme komerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *